Gel of Acryl

Gelnagels zijn flexibeler dan acrylnagels,daarom is het belangrijk dat  uw eigen nagels hard genoeg zijn, want anders betaat de kans dat Gelnagels niet goed genoeg hechten en u toch voor acrylnagels moet kiezen.

Een veel gehoorde vraag bij mijn nagelstudio is: wat is nou eigenlijk het verschil tussen acryl en gel? Deze vraag is makkelijk te beantwoorden. Het verschil begint al bij het aanbrengen van het kunstproduct op de nagels. Acrylnagels zijn een combinatie van vloeistof en poeder die door de nagelstyliste op de juiste manier gemengd moet worden waarnaar het aangebracht wordt op je nagels. Gel zit al kant en klaar in een potje, het is een stroperige substantie die met een penseel op de nagel aangebracht wordt. Acrylvloeistof heeft een nare geur, gel is volledig geurloos. Bovendien wordt acryl vanzelf hard. Gel niet en zal uit moeten harden in een UV lamp, dit kan soms een warmte reactie op de nagel geven. Wanneer kies je nou voor acryl en wanneer voor gel? De meeste van onze klanten kiezen voor acryl, gewoon omdat het bekender is dan gel. Een fabeltje is in ieder geval wel dat acryl schadelijk zou zijn en gel niet, beide producten zijn chemische producten en ondanks dat de acrylvloeistof naar ruikt wil dat niet zeggen dat het schadelijk is voor je nagels. Wanneer je een acryllaat allergie hebt kiezen wij voor gel op je nagels. Wanneer een klant erg flexibele nagels heeft zullen wij ook gel aanraden, dit omdat gel flexibeler is dan acryl. Sommige klanten hebben veel last van lucht onder hun kunstnagels, ook dan zullen wij kiezen voor gelnagels omdat gel over het algemeen beter hecht dan acryl. Maar rijd je bv. paard of ben je kapster dan is acryl weer beter voor jou. Bij je eerst bezoek aan Beauty4U nemen ik alles wat van belang is voor een juiste keuze met jou door zodat jij de kunstnagels krijgt die het beste bij jou passen!

CND Shellac over acryl / Gelnagels is ideaal, omdat de kleur en glans perfect gehecht zullen blijven totdat u weer toe bent aan een nabehandeling van uw acryl / Gelnagels.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met mij op.