IBX

Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop Gel Polish niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. 

De IBX herstelt de nagels. De zwakke, snel scheurende nagels van klanten worden steviger en gezonder. Ook is het product perfect om onder CND Shellac te zetten als bescherming. IBX gaat in de nagel en niet op de nagel zoals andere nagelproducten.

Hierdoor is IBX uitermate geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor degene die voor hun werk geen kunstnagels mogen dragen, maar wel graag stevige gezonde nagels willen hebben. Nagels waar jaren dagelijks aan gebeten is, kunnen eindelijk herstellen.  Met het gebruik IBX groeien de nagels op en natuurlijke manier verder.

Jojoba-olie, Avocado-olie en methacrylaten. Deze oliën dringen dankzij de warmte in de natuurlijke nagel, waar ze de nagels hydrateren, zoals een masker je haren kan hydrateren of zoals crème je huid hydrateert. Samen met de oliën dringen ook de methacrylaten in de bovenste lagen van de natuurlijke nagels. Enkel in de bovenste lagen, dit is belangrijk! De natuurlijke nagel bestaat uit geplette keratinecellen met daartussen microscopisch kleine vrije ruimten. In die vrije ruimten gebeurt tijdens het uitharden het IBX proces.

IBX dringt door ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is. IBX is in staat zeer broze en dunne nagels te herstellen, het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen.

IBX is niet te koop voor particulieren. Je kan je nagels met IBX laten behandelen door een gecertificeerde nagelsalon zoals Beauty4U.

Dadi' Oil in combinatie met IBX zorgt ervoor dat het proces nog meer wordt versterkt. Dadi´Oil is een verzorgende nagelriem olie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten (bijv een acryl nagel), huid en aan de nagelriem! Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. 

De olie is op basis van 3 gecertificeerde organische olieën. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. De organische olieën zijn: Avocado, Olijf en Jojoba, ze werken samen om te beschermen, hydrateren en te verzachten. 

Er is natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige antioxidant. Dit mengsel van 21 essentiele oliën, ruikt ook nog eens heerlijk!

Het resultaat van de Dadi' Oil is verbluffend! 80% van alle nagelproblemen worden veroorzaakt door uitdroging. Door het gebruik van de Dadi' Oil minimaal 2 keer per dag kan je veel resultaat boeken! 

Hoe vaak IBX™-en?

Het hangt ontzettend van de soort nagel af hoe vaak je een een IBX™ behandeling moet ondergaan voor je resultaat boekt:

1 X PER WEEK
* Beschadigde en zeer dunne nagels
* Beschadigde en splijtende vrije randen
* Ernstige geribbelde, broze nagels of verticale scheuren
* Na het verwijderen van je kunstnagels
* Nagelbijters

( gedurende 1 tot 2 maanden)

1 X PER TWEE WEKEN
* Nagels die onderweg zijn naar herstel
* Moeite met nagelgroei
* Zwaar gegriefde nagels

(gedurende 1 maand)

1 X PER DRIE WEKEN
* Standaard onderhoudsfrequentie om nagels in goede conditie te houden
* IBX™ dragen onder je CND™ Shellac™ of Brisa™ Lite

* Mooie natuurlijke nagels zonder nagellak

(voor het onderhoud)